Nadchodzi wiosna, zaraz potem lato. W związku z tym swoją działalność odwieszają sezonowe lokale gastronomiczne, a także planowane jest otwarcie ogródków restauracyjnych. Teraz jest właściwy czas na to, aby wszystko dokładnie zorganizować – menu, zatrudnienie pracowników, asortyment podawanych napojów, godziny otwarcia, wystrój czy wnętrze. Należy jednak pamiętać także o jednej bardzo ważnej kwestii – wyposażenia kuchni w profesjonalny i bardzo wydajny, gotowy do obsługi dużej ilości gości, sprzęt zmywający. Co, jednak gdy taka profesjonalna zmywarka nie jest potrzebna przez cały rok, tak jak w przypadku tych biznesów? To żaden problem. Przychodzimy z gotowym rozwiązaniem.
Classeq Polska funkcjonuje w Polsce w ramach grupy Winterhalter od 2006 roku. Od tego czasu doskonale się rozwija i stała się jednym z pierwszych wyborów klientów w zakresie wynajmu sprzętu zmywającego. Proponuje zarówno zmywarki kapturowe, jak i podblatowe w kilku wersjach do wyboru. Oferta Rental Classeq znana jest z idealnego dopasowania do potrzeb klientów, co pozwoliło na zgromadzenie wokół siebie rzeszy zadowolonych restauratorów, a także zdobycie ogromnego doświadczenia.
W związku z chęcią wyjścia naprzeciw wszystkim, a nie tylko całorocznym biznesom, zarząd firmy Classeq przygotował ekskluzywną i niespotykaną na polskim rynku ofertę wynajmu sezonowego, która cieszy się wyjątkowym powodzeniem.
Wynajem sezonowy to idealna opcja dla tych, którzy potrzebują zmywarek na okres krótszy, niż rok czy dwa – kilka miesięcy, tydzień, a nawet weekend! Warunki współpracy ustalane są indywidualnie z wynajmującym i dopasowywane są do jego potrzeb. W tym zakresie negocjowane są: cena oraz kwestie gwarancji i serwisu. Pamiętajmy, że firma Classeq proponuje kompleksowe rozwiązania, więc również w kwestii wynajmu sezonowego nie pomija żadnych najważniejszych aspektów umowy i nie pozostawia najemcy samemu sobie.
Dzięki tej ofercie rozwiązywany jest problem konieczności wydawania niemałej sumy pieniędzy na sprzęt, który tak naprawdę nie jest potrzebny na stałe oraz jego serwis, ale także kwestia ewentualnego magazynowania urządzeń o sporych gabarytach na czas zamknięcia lokalu na zimę.